Dovoljenje za prebivanje v Franciji

Pridobite dovoljenje za prebivanje v Franciji

Pridobite nasvet strokovnjaka za migracije
Pustite zahtevek za brezplačno svetovanje

Francija je neverjetna in prefinjena država v zahodni Evropi z visokim življenjskim standardom, razvitim gospodarstvom in infrastrukturo. Naravna raznolikost Francije je impresivna, od zasneženih Alp do Azurne obale. Je dežela kulinaričnih mojstrovin, svetovne kulture, srednjeveških gradov in večjih festivalov.

Zaprosite za francosko dovoljenje za prebivanje pri Euro Migrate in zakonito živitev kateri koli državi EU. Migranti z dovoljenjem za prebivanje imajo pravico do zaposlitve, poslovanja, brezplačnega izobraževanja, dostopa do kakovostnega zdravstva in državnih podpornih programov, imajo možnost posojila v evropskih bankah z nizkimi obrestnimi merami.

Kako deluje program "French Tech"?

Za razvoj sodobnih tehnologij, ustvarjanje novih delovnih mest in ustanavljanje uspešnih startupov je francoska vlada leta 2013 v okviru globalnega projekta Passeport Talent ustanovila pobudo French Tech. Ta dolgoročni vizum odpira pot tujim vlagateljem in privablja podjetnike z donosnimi poslovnimi projekti v gospodarstvo države. French Tech Visa vam omogoča hitro pridobitev dovoljenja za prebivanje, velja 4 leta in jo je mogoče podaljšati. Zakonec in otroci prejmejo dovoljenje za prebivanje na poenostavljen način v okviru programa Passeport Talent-Family skupaj z glavnim prosilcem. Po 5 letih celotna družina lahko zaprosi za stalno prebivališče ali francosko državljanstvo.

Zahteve za kandidate programa:

Ima 18let in več
Zadostna sredstva za prebivanje(od 2.500 EUR)
Nimakazenske evidence
Pravilno sestavljen paket dokumentov

Naredite korak
k boljšemu življenju

ustite zahtevek, kontaktirali vas bomo in našli rešitev, ki je prava za vas.

Pustite zahtevek za brezplačno svetovanje

Faze pridobitve francoskega dovoljenja za prebivanje v podjetju Euro Migrate

Podrobno pravno svetovanje

Prejeli boste izčrpne informacije o obstoječih programih, paketu dokumentov in postopku za njegovo vložitev.

Podpis pogodbe

Podpis pogodbe in izpolnitev obrazca za prijavo na La French Tech.

Vložitev dokumentov za vizum kategorije D

Pridobitev garantnega pisma in vložitev dokumentovza vizum kategorije D – Passeport Talent na francoskem konzulatu vaše države.

Prevajanje dokumentov

Pridobitev termina v pariški prefekturi za pridobitev dovoljenja za prebivanje (običajno po 1-2 mesecih). Prevajanje dokumentov v francoščino.

Osebni obisk prefekture

Osebni obisk pariške prefekture v spremstvu pravnika. Plačilo državne takse 269 evrov.

Pridobitev dovoljenja za začasno prebivanje

Pridobitev pripravljenega dovoljenja za začasno prebivanje v obliki plastične kartice za obdobje do 4 let.

Glavne kategorije prosilcev za French Tech Visa

  • Ustanovitelji startupov. Prosilec mora predložiti izdelan poslovni načrt za ustanovitev uspešnega komercialnega podjetja, ki mora biti priznano kot inovativno in koristno za francosko gospodarstvo. Oblasti lahko prispevajo k financiranju vašega projekta ali pa se samostojno prijavite za naložbe v francoske podjetniške inkubatorje. Ta program močno poenostavlja vstop ruskih startupov na mednarodne platforme.
  • Vlagatelji. Oseba, ki zaprosi za vizum na podlagi investicij, lahko zaprosi v svojem imenu ali v imenu podjetja, v katerem je najmanj 30-odstotni lastnik. Znesek naložbe v podjetje se začne od 300 tisoč evrov. Hkrati se prosilec zavezuje, da bo zaposlitev ohranil 4 leta.
  • Usposobljeni zaposleni. Z zaposlenimi se sklene pogodba za obdobje najmanj enega leta. Zahtevajo se dokazila o izkušnjah, diploma in stopnja kvalifikacije. Letna plača mora znašati najmanj 37 tisoč evrov.

Pridobitev potnega lista Evropske unije

Pridobite nasvet strokovnjaka za migracije

Pustite zahtevek za brezplačno svetovanje