Repatriacija v Nemčijo

Nemško državljanstvo na podlagi nemških ali judovskih korenin

Pridobite nasvet strokovnjaka za migracije
Pustite zahtevek za brezplačno svetovanje
Nemčija je prelepa država z enim najbolj razvitih gospodarstev na svetu. Je sodobna, razvita država z bogato preteklostjo in progresivno sedanjostjo. Sem prizadevajo priti ljudje z vsega sveta. Kako se lahko zakonito priselimo v Nemčijo? Obstaja program za ponovno pridobitev državljanstva za etnične Nemce, pa tudi osebe judovskega porekla.

Kako lahko pridobim «Nemško državljanstvo s statusom poznega priseljenca»?

Če je vsaj eden od vaših staršev ali starih staršev, prababic in pradedkov živel v zahodni Nemčiji, potem lahko zaprosite za ponovno pridobitev nemškega državljanstva. Pomembno je tudi, da je v vašem potnem listu v polju "Narodnost" piše beseda "Nemec", ker Nemška vlada to preverja. Če je to polje prazno ali če je navedeno drugo poreklo, lahko zakonito prek sodišča spremenite ta vpis.

Kakšni so drugi pogoji za osebe, ki želijo pridobiti državljanstvo po programu repatriacije

Datum rojstva pred 1.01.1993
Državljanstvo držav nekdanje ZSSR ali držav vzhodne Evrope
Znanje nemškega jezika na pogovorni ravni B1
Ni težav z zakonodajo v državah EU in v matični državi
Vzpostavljena povezava z nemškim narodom in pravno potrjeno nemško poreklo
V preteklosti niste bili na nobenih položajih v komunistični partiji

Za vlogo morate zbrati paket notarsko overjenih dokumentov s prevodom v nemščino. Pravniki podjetja Euro Migrate lahko pomagajo pri zbiranju in analizi arhivskih potrdil za potrditev nemških korenin ter pripravijo vse potrebno za uspešen zaključek postopka za pridobitev nemškega državljanstva.

V tem primeru dobite potni list in polnopravno državljanstvo takoj po prihodu v Nemčijo.

V programu "pozni priseljenci" lahko sodelujejo otroci, vnuki, pa tudi mož ali žena glavnega prosilca. To močno olajša selitev družine v Nemčijo.

Naredite korak
k boljšemu življenju

ustite zahtevek, kontaktirali vas bomo in našli rešitev, ki je prava za vas.

Pustite zahtevek za brezplačno svetovanje

Kako lahko pridobim «Nemško državljanstvona podlagi judovskega porekla»?

Za začetek bi morali dokazati svojo pripadnost k judovskemu ljudstvu ter to potrditi z dokumenti.Poleg tega obstajajo številni drugi pogoji:

Prebivanje v državah nekdanje ZSSR, razen v Baltskih državah nekdanje ZSSR
Izpovedovanje judovstva
Znanje nemščine na ravni A1 in višje
Od 50 točk v skladu z integracijskim potencialom, ki vključuje: starost, poklic, znanje jezika in drugo

Prednosti nemškega potnega lista

Vsi nemški državljani so tudi državljani Evropske unije in uživajo vse ugodnosti Evropejcev. Najprej je to priložnost za življenje in delo v kateri koli evropski državi brez dodatnih dovoljenj. Prav tako lahko nemški državljan na kateri koli evropski univerzi pridobi eno najboljših izobrazb na svetu, koristi prednosti kakovostne medicine in posluje. Imetnik evropskega potnega lista lahko brez vizuma vstopa v več kot 150 držav, vključno z ZDA, Kanado in Avstralijo.

Repatriacija v Nemčijo je priložnost za selitev v razvito in varno državo. Poleg tega lahko takoj računate na pomoč pri integraciji, socialne prejemke in dodatke. Več deset tisoč ljudi se vsako leto vrnejo v svojo zgodovinsko domovino. Podjetje Euro Migrate vam bo zagotovilo vso potrebno pravno pomoč v tej zahtevni, toda zelo pomembni zadevi. To je vaša priložnost, da spremenite svoje življenje!

Pridobitev potnega lista Evropske unije

Pridobite nasvet strokovnjaka za migracije

Pustite zahtevek za brezplačno svetovanje